۱۳۸۹ اردیبهشت ۳۱, جمعه

NACL

هر چه بگندد نمکش می زنند.
 به اضافه خیار.

۳ نظر:

Anoosh Shapoori گفت...

اول گورخری پوست میکنیش + گوجه رندش می کنی + آبلیمو + سرکه + نمک
میدونی که واسه چی خوبه D:

cc گفت...

مرسی پویای عزیز ،

اول برای لطف و محبتت به من.
دوم برای لینک در هر دو پیج.

سوم که در حقیقت همان مورد اول ِ متواضع! است : مرسی که دلیل و بهانه ی تولد ِ وبلاگ بودی.
امید که در هیئت خواننده ای با ارزش و ادراکی نایاب ، دلیل تدوام آن هم باشی.

شقایق گفت...

گاهی نمک هم چاره ی گندیدگی نیست!